CN El Balís > Vela > Boníssims resultats dels regatistes d’El Balís a la Christmas Race

Boníssims resultats dels regatistes d’El Balís a la Christmas Race

El dijous 22 de desembre, va finalitzar en aigües de la badia de Palamós la 41a edició de la Christmas Race, regata internacional de classes olímpiques i juvenils de la World Sailing, en la qual han participat 400 embarcacions de 23 països.

La tripulació formada per Albert Gelpí i Alexandre Boquet ha estat la guanyadora de la Christmas Race de la classe 29er. Les olímpiques catalanes a Rio 2016 en 470 femení, Bàrbara Cornudella i Sara López, que van estar en zona de podi durant tota la Christmas Race, van acabar cinquenes a la Medal i van caure fins a la quarta posició a la general final. En cinquena posició a la general, van quedar els regatistes Eduard Ferrer i Carlos de Maqua en 420 Masculí i Alex Brú i Nil López en setena. En la classe 470 masculina, David Charles i Joan Herp van assolir una sisena posició. I en Europe, l’única flota d’El Balís que no va participar en la Medal Race però sí en regata van finalitzar en quarta posició Rafa Rabasa, cinquena Marc Tello, sisena Oriol Arrufat i setena Marc Arrufat.
A les jornades anteriors l’excés de vent va ser el que va marcar la pauta, però no fa ser així durant l’últim dia ja que, els vents van ser suaus, oscil·lant els 8-10 quilòmetres i podent-se disputar totes les Medal Race, completant així una reeixida Christmas Race.

A més a més, la Christmas Race era també Copa d’Espanya de 49er, FX, 470 Femení i Masculí. Els podis d’El Balís d’aquestes copes han estat per Bàrbara Cornudella i Sara López subcampiones en 470 femení i en 470 masculí, David Charles i Joan Herp tercers de la Copa d’Espanya.