CN El Balís > Esport > Arnau Gelpí medalla de Plata a l’Euromed Optimist

Arnau Gelpí medalla de Plata a l’Euromed Optimist

Entre el 19 i el 22 de desembre de 2014 es va celebrar a Malta l’Euromed Optimist International Regatta 2014 en aigües del Malta Young Sailors Club, a Tax-Xama (St. Pauls Bay).

Amb 103 participants de 10 països (Italia, Espanya, Gran Bretanya, Malta, Grecia, Romania, Irlanda, Rusia, Xipre i Bèlgica), el jove regatista català del Club Nàutic El Balís i com a únic representant estatal, Arnau Gelpí Cornudella, s’alçava finalment amb la Medalla de plata.

Es van celebrar 9 mànigues amb vents estables entre els 4 i 17 nusos durant les quatre jornades de competició.

Arnau Gelpí va arrancar el campionat vencent a la primera prova i es va mantenir líder absolut durant les vuit primeres mànigues realitzant bones sortides i demostrant un excel·lent control de flota. Però tot es decidiria al darrer dia amb els seus immediats competidors amb una sola prova programada. Amb un 4t de la britànica Sophie Halloway, un 5e de l’italià Michael Amadori i el 7e d’Arnau donaven finalment com a guanyador a l’italià finalitzant 2n Arnau Gelpí i la 3ª posició per Sophie. Cal destacar que en la suma total de punts, Arnau comptava amb un avantatge de 47 i 66 punts respectivament però els dos descarts aplicats va fer variar notablement la classificació general.