CN El Balís > Vela > Albert Gelpí, 4t al Campionat d’Espanya de 29er

Albert Gelpí, 4t al Campionat d’Espanya de 29er

El Club Nàutic de Santa Eulàlia ha acollit aquests dies, del 8 a l’11 d’abril, el Campionat d’Espanya, primera de les grans cites de la classe 29er en la present temporada. Una cita que ha reunit en aigües eivissenques prop de 20 embarcacions de Catalunya, Gran Canària, Andalusia, Cantàbria i Balears.

El vent va voler ser protagonista en l’arrencada del campionat, encara que al final va anar millorant arribant a registrar 14 nusos en l’últim dia de competició, permetent al comitè de regates completar el programa previst de 16 proves amb 2 descarts aplicats.

Les catalanes Tania Bonilla i Núria Miró (CN Garraf) s’han emportat a casa dos títols nacionals, amb un total de 29 punts, el primer d’ells en categoria Absoluta i en el segon en Fèmines. Bonilla i Miró han tingut una actuació molt regular en les quatre jornades, el que els ha permès fer-se amb el campionat. El regatista d’El Balís, Albert Gelpí, juntament amb Alexandre Boquet (CN Garraf), han finalitzat 4ts absoluts del Campionat d’Espanya de 29er sumant 54 punts, nou més que els que han tancat el podi, Pep Costa i Fran Nuñez (CN Garraf ) amb 45 punts. L’equip Gelpí – Boquet van ser vencedors de totes les proves de l’última jornada, tot i així no va ser suficient per remuntar.

La flota 29er, pel que fa a les regates a Espanya, ja té la mirada posada en la segona gran prova de la temporada com és la Copa d’Espanya, prova que es disputarà al Reial Club Marítim de Santander entre els dies 12 al 15 de octubre.