CN El Balís > Vela > 5 PODIS EN WINDSURF

5 PODIS EN WINDSURF

6313021img_7278Barrachina, Cornudella, Garcia, Simó i Segado es classifiquen els les primeres posicions de la seva categoria.

A la regata de nivell 2 del CN Hospitalet-Vandellós, l’Ultra-Trail del Mestral, la flota de El Balís ha fet una gran actuació.

En Marc Barrachina, qui aquesta temporada ha fet el pas de la classe Optmist al Techno ha aconseguit la tercera plaça de la categoria iniciació, la qual cosa és una gran recompensa als durs mesos de treball del més jove de la flota.

En Sub15, en Ferran Cornudella repeteix el podi de Torredembarra i es penja la plata amb una actuació molt regular i finalitzant primer la regata en format travessia del diumenge. En Dani Cortés va acabar en 5a posició però amb uns parcials de 3r i 4t que esperem l’hi donin l’empenta per seguir avançar a la classe.

En la Categoria Sub 17, l’Oscar Garcia ha aconseguit la tercera posició, competint contra Toni Bonet, un dels millors riders de la classe i empatat a punt amb el 4t classificat, tot i que l’Oscar ha acabat per davant gràcies a tenir millors classificacions. En Josep Pastor ha finalitzat 8è acabant totes les proves, l’Itziar Bueno s’estrena en el recorregut complet després de la seva etapa d’iniciació finalitzant en 9a posició. I la valenta Paula Soler, que ha finalitzat 11a i que s’ha llançat al circuit Techno sense passar per l’etapa d’iniciació però que no ha pogut finalitzar les proves celebrades, tot i que l’hi espera un futur prometedor!

Els més grans de la flota, els regatistes en RS:X, han navegat en la categoria de Raceboard, on les classificacions han estat molt ajustades. L’Alejandro Simó ha estat el segon classificat, empatat a punts i en resultats amb el primer, el local Raul Llevat qui s’ha endut la victòria perquè va ser el guanyador en la última prova. En Pau Segado ha estat el segon classificat, empatat a punts amb la Camila Herrero, que ha finalitzat quarta.