CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

EL PORT BALÍS, FORMA PART DE LA NOVA CAMPANYA DEL CONSORCI DE PROMOCIÓ TURÍSTICA

07-09-22

El consorci de Promoció Turística ha creat un vídeo per promocionar el turisme del Maresme. La campanya es centra en el turisme MICE o turisme de reunions en el que es mostra la gran varietat d’oferta per a totes les necessitats.

El CN EL BALÍS ha participat en aquesta campanya, ja que ofereix espais per realizar reunions, i un gran ventall d’activitats de team building, per a tot tipus d’empreses.

La responsable d’aquest segment de turisme del Consorci, Sònia Chaves, explica que “des del Consorci, ja fa uns any que estem treballant en la promoció del turisme de reunions i esdeveniments al Maresme. L’any 2021 vam publicar la web Maresme Events, on recopilem tota la oferta MICE de la comarca, i aquest any hem apostat per la creació d’un vídeo promocional que ens servirà per fer difusió de tota la oferta MICE al Maresme i que en farem difusió tant online, al web i a xarxes socials, com a fires i esdeveniments. Es tracta d’una iniciativa amb la que volem donar visibilitat a les empreses i serveis que estan apostant pel segment del turisme MICE al Maresme”.

El Consorci acompanya a les empreses i professionals que busquen organitzar una reunió en tots els processos, des de la cerca i assessorament d’espais i serveis a la coordinació de visites i viatges de coneixement del territori, a més d’informació turística per als organitzadors i els assistents a un esdeveniment.

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ