CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Col·laboracions destacades per El Balís, premiades per l’AEPN

05-10-21

L’Associació Espanyola de Periodistes Nàutics (AEPN) va lliurar el dissabte 25 de setembre els seus Premis Anuals de 2019 i 2020 a l’equip de regates Estrella Damm Sailing Team i a la Fundació Ecomar.

El guardó per a l’equip de regates ‘Estrella Damm Sailing Team’ va ser atorgat pels mèrits esportius i la gran campanya realitzada en les temporades 2018 i 2019 en què va guanyar de manera consecutiva la Copa del Rei Mapfre. En aquell moment era Oscar Chaves, regatista del CN El Balís, qui era armador de l’embarcació.

La Fundació Ecomar, presidida per la doble campiona olímpica Theresa Zabell, també es va endur el guardó per la seva gran tasca en la fundació. Justament, una de les novetats d’enguany del Balís Camp ha estat la col·laboració amb la Fundació Ecomar amb l’objectiu d’intensificar la conscienciació mediambiental i els hàbits saludables entre els nens i joves. En aquest sentit, els monitors del CN El Balís han rebut una formació específica sobre la matèria i han utilitzat material didàctic específic per oferir als alumnes una educació ambiental de qualitat i despertar l’interès sobre la cura de l’entorn.

Al CN El Balís ens enorgullim d’aquests mèrits rebuts per l’equip de regates i fundació dels quals tenim una relació molt estreta. Enhorabona!!

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ