CN El Balís > Esport > Ferran Cornudella, campió de Catalunya d’RS:X

Ferran Cornudella, campió de Catalunya d’RS:X

Els caps de setmana 21, 22, 28 i 29 de setembre es va celebrar al GEN Roses el Campionat de Catalunya de Windsurf. Els regatistes de la flota d’El Balís ho van donar tot i van aconseguir uns grans resultats, obtenint dos títols de campions i tres de subcampions.

Natàlia de Francisco va finalitzar en 1ª posició fèmina de Techno sub17 i subcampiona absoluta de la mateixa categoria. En segon lloc i també dins la classificació femenina, Julia Gómez Roa va quedar en 2ª posició de Techno Sub17. I pel què fa a la classificació masculina, Ferran Cornudella es va emportar la medalla d’or d’RS:X absolut i en Marti Serrà, subcampió de Raceboard absolut.

El primer dia de regata, no es va poder competir per falta de vent. La resta dels dies es van poder realitzar i completar les 12 proves restants que hi havia previstes amb total normalitat. Durant aquests dies els vents van ser variables, amb una mitjana d’entre 6 i 10 nusos.