CN El Balís > Vela > Gran èxit dels germans Charles en 470

Gran èxit dels germans Charles en 470

Els locals David i Alex Charles s’han proclamat aquest cap de setmana Subcampions del Món juvenils de 470.

La Kieler Woche, que va finalitzar diumenge 26 de juny en aigües de Kiel (Alemanya), va ser molt fructífera per a les tripulacions espanyoles. La regata alemanya, a més de formar part del Circuit EUROSAF, incloïa el Mundial de 470 Júnior. En el Mundial Júnior dues tripulacions espanyoles van pujar al podi, or per a les balears Silvia Mas i Paula Barceló i plata per als nostres regatistes Alex i David Charles.

exit germans charlesEls germans Charles van ser els grans triomfadors, sortien quarts abans de la Medal race i després de guanyar la regata final van escalar fins a la segona posició a la general emportant-se la plata.

A la mateixa regata també hi van participar dues tripulacions del CN El Balís en 420. Eduard Ferrer i Carlos de Maqua, després d’haver passat a la sèrie final de la regata internacional amb un espectacular 20a posició a la general, van acabar la regata en 46a posició. Alex Bru i Max Urquizu 60ns de la general.

Enhorabona a tots pel gran treball realitzat!