CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Voluntaris recullen uns 70kg de deixalles a la platja del Balís

29-10-19

Degut a la llevantada de fa una setmana, la platja d’El Balís va quedar plena de grans quantitats de deixalles i residus que van baixar a través de la riera del Balís. Per aquest motiu, vam fer una crida a voluntaris que volguessin col·laborar a recollir i classificar les restes de la platja d’El Balís. L’objectiu era deixar un espai natural net i evitar que tots aquets residus acabessin a mar, procurant així per a la millora del nostre medi ambient; i podem dir que l’hem aconseguit.
La trobada va ser el passat dissabte 26 d’octubre a les 11:30h a la platja d’El Balís. Una vintena de voluntaris, entre ells socis i no socis, i també el grup d’iniciació de l’escola de vela, van participar en aquesta crida, ajudant a netejar la nostra platja.
Es van recollir gairebé 70kg de residus, alguns d’origen natural i altres de no biodegradables. Entre els voluntaris va sorprendre la gran quantitat de porexpan recollit així com una llarga llista de residus: sabates, pilotes, esprais, plàstics grans i peces molt petites de plàstic, ampolles, llaunes i taps, productes d’higiene i tovalloletes, jerseis, joguines, encenedors i petards, bosses d’aperitiu, etc.
Amb aquesta activitat hem volgut donar continuïtat a la difusió de la problemàtica de les deixalles marines iniciada amb l’estada de l’exposició Mar Viva al club. Volem agrair la gran tasca de tots els voluntaris que van participar i que ens encoratgen a seguir treballant per a la conscienciació de petits i grans sobre la necessitat d’un canvi per a la protecció del nostre entorn natural més immediat.

Petites accions que diuen molt de tu!

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ