CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Vermut empresarial “Reactivació del sector empresarial post covid” a El Balís

29-10-21

L’Ajuntament de Llavaneres va organitzar el 27 d’octubre al Port Balís una sessió de treball per afrontar la reactivació empresarial.

La jornada va servir per intercanviar sinèrgies i contactes entre professionals dels sectors empresarials de la vila. La proposta, sorgida de la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme, va ser tot un èxit amb una 60a d’assistents.

Aquesta sessió es va organitzar en clau de reactivació empresarial post-covid. La jornada va començar amb un esmorzar en petit comitè amb algunes empreses locals. L’objectiu d’aquesta primera trobada va ser valorar conjuntament la situació econòmica del municipi en aquests moments i analitzar els principals reptes i necessitats de present i futur. Per part del club Nàutic El Balís hi va assistir la Directora, Teresa Sala, i per part de l’Ajuntament, l’alcalde, Nani Mora, i la regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme, Teresa Vidal.

Cap a dos quarts de dotze, va començar la conferència, a càrrec de l’economista Quim Roviralta. El ponent va parlar de l’economia empresarial en temps de post-covid-19 i va recomanar productes de finançament i d’inversió.

Tot seguit, es va donar pas a una taula rodona sobre transformació digital a les empreses de les 3 Viles, a carrèc de Núria Manyé i Fèlix Carnero, especialistes en acompanyament a les empreses en la transformació digital. La proposta portava per títol: ‘Empreses connectades: marca, clients, col·laboradors, núvol, seguretat i reputació’. L’activitat estava inclosa en el projecte ‘Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles’, que impulsen els ajuntaments de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac amb el suport de la Diputació.

Un cop finalitzada la primera ponència, es va donar pas al vermut, que va incloure un networking obert a totes les empreses i institucions, independentment de la seva localització. Aquesta acció va anar a càrrec de Getting Contacts.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ