CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Una 40a de participants al SUP Sea Cleaning 2021

28-09-21

Per quart any, el CN El Balís va organitzar el dissabte 18 de setembre l’activitat de SUP Sea Cleaning per conscienciar als participants de la problemàtica mediambiental actual i netejar entre tots la nostra costa.

Una 40a de persones van solidaritzar-se amb la situació i, malgrat la mala predicció del temps que s’esperava, es va poder realitzar l’activitat amb èxit.

L’Escola de Vela d’El Balís va proporcionar taules de Pàdel Surf i caiacs a totes aquelles persones que no disposaven d’embarcació per a fer la recollida, tot i que el mar estava bastant net i no es van recollir tants residus com en altres edicions. Sí que se’n varen trobar a la platja del Club, i és que entre els assistents, hi va haver un grup que va preferir quedar-se a la platja i fer la recollida.

Aquesta crida era gratuïta per socis i no socis perquè es sumessin a una bona causa, a una activitat familiar gratuïta alhora que de conscienciació. Efectivament, es tracta d’una activitat esportiva, però igualment amb un component de respecte pel medi, amb el doble objectiu de fer esport i contribuir a la netedat i el manteniment de l’entorn.

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ