CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Trofeu Vents del Sud

25-11-12

Els Windsurf han tingut bons resultats a l’Hospitalet-Vandellós, en l’última regata classificatòria del 2012, ha estat un bon campionat per tothom en general.

En la categoria sub-15 el Ferran Cornudella va aconseguir la primera posició seguit pel Daniel Cortés.

L’Oscar Garcia es va quedar a només 3 punts del podi, seguit de la Itziar Bueno (2a posició en fèmines). Per acabar tenim a la Patty Ferrer-Dalmau en 1a posició de la categoria iniciació.

L’Àlex de Cortada, el seu entrenador, ha decalrat que està “content sobretot per la gent que l’any passat estava bastant fluixa (Itziar i Dani sobretot) a les regates i que poc a poc es va notant la millora. També va ajudar que fes poc vent, com al Balís…”
Trofeu Vents del Sud Els Windsurf han tingut bons resultats a l’Hospitalet-Vandellós, en l’última regata classificatòria del 2012, ha estat un bon campionat per tothom en general. En la categoria sub-15 el Ferran Cornudella va aconseguir la primera posició seguit pel Daniel Cortés. L’Oscar Garcia es va quedar a només 3 punts del podi, seguit de la Itziar Bueno (2a posició en fèmines). Per acabar tenim a la Patty Ferrer-dalmau en 1a posició de la categoria iniciació. L’Àlex de Cortada, el seu entrenador, ha decalrat que està “content sobretot per la gent que l’any passat estava bastant fluixa (Itziar i Dani sobretot) a les regates i que poc a poc es va notant la millora. També va ajudar que fes poc vent, com al Balís…”
REGATAS CN El Balís

57

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ