CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Tres Llicències d’Honor pel CN El Balís

19-02-20

El CN El Balís ha rebut tres Llicències d’Honor, en valor de l’esforç, sacrifici i tarannà competitiu dels regatistes de la Vela Catalana que van assolir podis Europeus o Mundials aquest passat 2019, expresidents i medallistes olímpics.

L’acte de Lliurament de Llicències d’Honor realitzat per la Federació Catalana de Vela, es va celebrar a les instal·lacions del Barcelona International Sailing Center. Aquest el van encapçalar el delegat territorial de Barcelona de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Barcelona, el Sr. Pere Vilà, la presidenta de la Real Federación Española de Vela, la Sra. Julia Casanueva, i el president de la Federació Catalana de Vela, el Sr. Xavier Torres.

Va consistir en una trobada entre el present, el passat i el futur de la Vela Catalana que demostra una gran història i sobretot un gran i esperançador futur ple d’èxits i de grans esportistes.

Les Llicències d’honor es van atorgar a Maria González, a Mònica Veenhoven i a José M. Van der Ploeg amb la presència del President del Club, Fran Ripoll.

Estem molt orgullosos del nostre club, però sobretot de tota la gent que en formem part i que dia a dia l’ajudem a créixer cada cop més.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ