CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Travessia solidària d’aigües obertes

17-01-17

Participa en la travessia d’aigües obertes el 12 de febrer i ajudaràs a Etiòpia.

Natació BDN té com a objectiu nedar per tot Catalunya i una de les etapes sempre és solidària. El 2017 estrenen temporada nedant per poder donar el màxim suport a la Fundació IPICOOP, una cooperació que està treballant en diferents programes. En aquest cas, la travessa solidària se celebrarà al Port Balís amb la col·laboració del mateix Club. La travessia no pretén ser competitiva, amb una distància de 3km recorrent part de la costa del Maresme, 1,5 km des del Club Nàutic El Balís fins al Port de Mataró i 1,5 km més per tornar. En acabar la nedada, la Fundació IPICOOP oferirà un avituallament tematitzat “etíop” en agraïment al recolzament donat.

Tots els fons recaptats amb les inscripcions i donatius voluntaris aniran destinats a un projecte matern infantil per tal d’ajudar a reduir la mortalitat de les mares i nounats a Etiòpia.

Natació BDN no és la primera vegada que actua de manera solidària, ja que el 2015 es va fer una nedada per recaptar fons i donar-los a Xamfrà, una associació musical a favor dels nens i nenes en risc d’exclusió social. El 2016, l’objectiu va ser aportar tot el recaptat a la Llar Infantil “Nova Esperança”, una associació que acull a nens i nenes tutelats d’entre 0 i 8 anys, els quals han patit les conseqüències de pertànyer a un entorn familiar, social i educacional molt desfavorit. Durant les dues passades edicions es va recaptar un bon fons per ajudar a aquestes associacions, ambdues, sense ànim de lucre. Aquest any, no s’espera menys, així que us animem a que participeu per una molt bona causa.

Pots inscriure’t a través del web TCN (Travessia Catalunya Nedant).
Convocatòria dels nedadors: a les 10h al Port Balís.
Inici de la travessia: a les 11h

solidaria

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ