CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Torna la Regata Boomerang – Balsamar al CN El Balís

23-08-21

A la competició, que es durà a terme el 4 i 5 de setembre a aigües de Llavaneres, participaran regatistes de les classes Creuer RI.

Es tracta de la segona edició d’aquesta regata, que es va celebrar per primera vegada l’any 2019 amb un gran èxit de participació i que no es va poder dur a terme el 2020 a conseqüència de la pandèmia. Enguany, els regatistes tenen una nova oportunitat de presentar-s’hi i guanyar un dels trofeus. La Regata Boomerang – Balsamar compta amb un recorregut de 50 milles nàutiques i es tracta d’una regata estratègica. Poden participar en la competició les classes de Creuer RI en totes les seves categories: Tripulació, Solitàri i A2.

La competició està organitzada pel Club Nàutic El Balís, FUN4SAIL i amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela.

Degut a la pandèmia i seguint les recomanacions del Procicat, aquesta edició de la Regata Boomerang – Balsamar arriba amb modificacions en la seva organització. Per complir el protocol Covid, que ja és habitual en les competicions esportives, no es podran dur a terme els actes socials habituals com és l’aperitiu solidari, el dinar i el sorteig.

El preu de la inscripció inclou una part solidària per a l’Hospital Sant Joan de Déu, les recaptacions de la quan s’entregaran durant el lliurament de trofeus. Les inscripcions ja estan obertes a

 f4sailing.com. A la competició ja s’han registrat embarcacions com l’Hydra d’Oscar Chaves, Campió actual de la Copa del Rei.

El Club Nàutic El Balís, amb esportistes d’alt nivell com en Florian Trittel que va obtenir una sisena posició als Jocs Olímpics en Nacra 17, està habituat a organitzar regates. Després de la celebració de la Regata Boomerang – Balsamar, el club es prepara per acollir el 18 i 19 de setembre la 22a edició del Gran Premi El Balís.

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ