CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Team Buildings El Balís

04-03-20

  • Vols realitzar un Team Building nàutic? A El Balís t’oferim múltiples opcions de Team Buildings dins el nostre entorn.

A través dels nostres Team Buildings ajudem a millorar la cohesió, l’autoestima, l’escolta activa i la motivació de tots els participants d’un grup o equip de persones. Oferim diferents tipus de Team Building, però sempre aprofitant el nostre entorn, per tal de passar un dia envoltats de sol, mar, navegació a vela o motor i molta diversió!

Disposem de diferents tipus de Team Building, des de sortides amb pàdel surf fins al lloguer d’embarcacions de diverses mides, gimcanes, sopars, barbacoes… un Team Buildings fet a mida segons les vostres expectatives!

Treballem junts per la desconnexió que ens porta a connectar, a través de la naturalesa, el mar i el món de la nàutica. Cal tenir present la importància de crear, fomentar i estrènyer llaços en els equips de treball de forma pràctica i divertida, realitzant activitats que estan fora del dia a dia.

“Si quieres construir un barco, no empieces por buscar madera, cortar tablas o distribuir el trabajo, sino que primero has de evocar en los hombres el anhelo de mar libre y ancho.”
– Antoine de Saint Exupery –

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ