CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Tarda solidària al Balís #paralosvalientes. Dissabte 15 de febrer a partir de les 16:00h

06-02-20

Ja fa temps que des del Club vam decidir sumar-nos al gran projecte #paralosvalientes impulsat per Sant Joan de Déu per construir a Barcelona el SJD Pediatric Cancer Center, el centre d’oncologia infantil més gran d’Europa i un dels més importants del món.

El 15 de febrer, de 16 a 18h, en motiu del Dia Internacional de Càncer Infantil volem convidar als socis, amics i a tothom que s’hi vulgui sumar al berenar #paralosvalientes. Organitzarem una tarda participativa, aprofitant que també celebrem la Medsailing, on els protagonistes sereu vosaltres i la vostra solidaritat.

Veniu al berenar #paralosvalientes. Hi trobareu xocolata desfeta i podreu adquirir un mocador simbòlic i decorar-lo com vulgueu. A més, podreu sortir a la foto conjunta que farem per immortalitzar el moment i recordar, cada cop que la veiem, que a El Balís som solidaris.

Els pastissos que es vendran seran una aportació de voluntaris. Així que us animem a participar portant un pastís, el recaptat amb la seva venda anirà destinat al projecte “Fem un box #paralosvalientes”. Durant la jornada no es facilitarà canvi.

Serà una tarda molt bonica i ens agradaria compartir-la amb tots vosaltres. La solidaritat i la responsabilitat sempre han estat l’ADN de la gent d’El Balís!

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ