CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

T’agrada navegar en vela lleugera, en saps, però no tens embarcació pròpia?

07-04-21

El CN El Balís posa en marxa un nou servei anomenat “l’abonat de varada” perquè qualsevol persona que tingui nocions de navegar ho pugui fer sense haver de tenir una embarcació pròpia.

Per fer-ne ús, cal acreditar, però, un nivell de navegació, tenir o tramitar una assegurança federativa d’accidents i deixar una fiança. Aquest servei, que té un preu diferent pels socis del Club, inclou també l’ús de la Lolita, l’embarcació a motor en la que no necessites titulació, i de taules de surf de rem (SUP) i caiac.

L’abonat de varada està obert a tothom però molt especialment pensant amb poder donar una solució de continuïtat a alumnes que hagin realitzat cursos de vela d’adults i armadors i tripulants de la flota de creuer.

Així mateix, a partir d’abril, cada primer dissabte de mes, els amants de la vela tindran una cita al CN El Balís per disputar de les regates Open de vela lleugera. És una oportunitat que tenen tots els propietaris, o no, de qualsevol tipus d’embarcació per competir i desenvolupar els coneixements en competició social i gaudir de la tècnica de la navegació. Per tant, l’abonat de varada també podrà participar sense problema, amb cita prèvia, a les regates Open organitzades pel Balís.

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ