CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Suma’t a la Recollida de Residus el 22 de novembre

16-11-20

El Club Nàutic El Balís, amb el suport de la Federació Catalana de Vela i la col·laboració de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), es suma a la Jornada de Recollida de Residus.

La trobada serà el diumenge 22 de novembre a les 11h a la Platja de les Barques i tindrà una durada de màxim dues hores. Amb la finalitat d’aconseguir una integració amb tot el territori municipal, aquesta recollida es durà a terme la Platja de les Barques i a la d’El Balís.

Aquesta acció s’engloba dintre del programa de Vela Sostenible de la Federació i del projecte “Let’s Clean Up Europe” que impulsa l’ARC. Així mateix, El Balís fa coincidir aquest dia amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus. També hi col·labora Turtl Project.

Aquesta activitat té com objectiu retirar de la platja els residus no biodegradables i detectar-ne quins són els més freqüents i perillosos, i conscienciar-nos de la problemàtica dels residus abocats al medi natural, confirmant el compromís dels llavanerencs amb el medi ambient, doncs la relació que tenim amb el nostre entorn determina la protecció que fem del medi.

La jornada es durà a terme seguint les mesures de seguretat per evitar la propagació del virus. Serà un esdeveniment a l’aire lliure on serà d’ús obligatori la mascareta, el gel hidroalcohòlic i s’haurà de mantenir la distància entre tots els assistents.

Sempre és un bon moment per cuidar i mantenir les nostres platges però aquesta vegada no hi ha excuses. Animem a tots els vilatans de Llavaneres i aquells que estiguin passant els tres dies de confinament municipal a Llavaneres per sumar-se al projecte i col·laborar. L’educació ambiental comença per nosaltres mateixos.

Protegim el que estimem.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ