CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Simulacre: vessament d’hidrocarbur

26-10-16

Aquest matí s’ha desenvolupat el simulacre anual al CN El Balís. Per poder-la portar a cap, s’ha utilitzat 1.000 litres d’aigua amb colorant alimentari per simular la taca de combustible.
Per poder controlar la taca, tot el personal de marineria ha començat la pràctica col·locant les barreres de contenció i les d’absorció delimitant el vessament accidentat. Un cop acabada, han continuat col·locant un cercle a la zona de la benzinera i barreres en forma de J a un dels pantalans per contenir la taca que està en constant moviment a causa del corrent marina.

A banda d’aquesta pràctica, hem sumat un nou “accident” simulat, i és que pocs minuts abans que acabés la simulació del vessament, han trucat des d’una embarcació que estava a la deriva a l’haver trencat el motor. Un cop el Club ha rebut aquesta informació, s’ha activat el protocol de Salvament, qui l’han anat a remolcar fins a la bocana del Port. Un cop aquí, han estat els nostres mariners qui l’han ajudat a amarrar.

S’ha assolit l’èxit absolut. S’ha respectat tant el temps com els mitjans i s’ha complert el protocol de comunicació interna segons el PAU (Pla d’Autoprotecció) i el PICCMA (Pla Interior Contra la Contaminació Marina).

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ