CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Sessió informativa per socis sobre la situació actual Covid 19

22-05-20

Convidem a tots els socis que s’uneixin a la sessió informativa a distància que hem preparat per dissabte 6 de juny a les 11h per parlar sobre la situació que El Club Nàutic El Balís està vivint a causa de la Covid 19.

Aquesta sessió anirà a càrrec del President del Club, Fran Ripoll, juntament amb el Director, Joan Moya, i els caps d’àrees de la Junta Directiva i del Club.

No serà en cap cas l’assemblea que fins el dia d’avui encara no hem pogut celebrar i, que un cop s’aixequi l’Estat d’Alarma es podrà convocar tenint en compte els requeriments sanitaris que s’hagin d’aplicar.

A conseqüència de les mesures de contingència adoptades a causa de l’emergència sanitària i evitar aglomeracions, la sessió es farà a distància. Vosaltres, els socis, us haureu de connectar via Youtube per seguir tota la sessió, un cop els diferents ponents hagin finalitzat l’explicació, que comentaran d’on venim, què s’està fent ara i en quina situació ens trobarem a l’estiu, s’obrirà un torn de preguntes, on tots vosaltres els podreu fer arribar a través d’un xat que està inclòs a la mateixa aplicació de Youtube i ells us donaran resposta al mateix moment a través de la pantalla.

Us animem a assistir-hi. Serà molt interessant i necessària per entendre què s’ha fet fins ara, per què, i sobretot, cap a on ens dirigim.

Dimarts rebreu l’enllaç que necessitareu per connectar-vos a la sessió del dissabte 6 de juny.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ