CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Seguim immersos amb la RSC

05-10-18

Aquesta passada setmana El Balís ha acollit nombroses activitats relacionades amb el projecte de RSC.

Primerament, Fundació Boscana ha repetit l’experiència i 5 noies amb discapacitat intel·lectual van sortir a navegar amb les nostres embarcacions.

Dijous, vàrem sortir a mar amb Els Amics de la Gent Gran. Aquesta experiència ha estat innovadora per a tots. Vam sortir a navegar amb el Posidònia per conèixer la Costa de les 3 Viles. Per alguns d’ells era la primera vegada que sortien a mar. Tant ells com els voluntaris van acabar la jornada amb un dinar al club.

Diumenge, un trentena de persones varen sortir a navegar convocats per la AECC; es tractava de famílies afectades pel càncer: parelles, fills, i persones directament afectades per la malaltia que van poder gaudir d’una alenada d’aire fresc i de mar.

Finalment, el mateix diumenge, el Club va realitzar, un any més, el donatiu de de 2.150€ als Germans Franciscans de la Creu Blanca, una entitat de Llavaneres dedicada a cuidar gent gran i persones amb discapacitat.

El Balís doncs, segueix amb el compromís de seguir col·laborant amb l’entorn i desenvolupant l’activitat significant en l’àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa. És per això que si coneixes alguna entitat que pot estar interessada en establir llaços de col·laboració amb el club, no dubtis a fer-nos-ho saber aquí.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ