CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

S’amplia la candidatura del Sr. José Mª van der Ploeg

29-10-16

Tema: Resolució a la sol·licitud d’ampliació en dos nous membres a la candidatura del Sr. José María Van der Ploeg Garcia a les eleccions a la presidència de 5N2016 del CN El Balís

Aquesta Junta Electoral ha examinat la sol·licitud presentada per la candidatura del Sr. José María Van der Ploeg Garcia d’ampliar la seva junta amb dos vocals més, les Sres. Juana Mª Fontana Rodríguez de Acuña i Natalia Codina Guscima, així com els arguments exposats al seu escrit. Entenem que són raonables, especialment el tema de la incorporació de dones, i no hem trobat als estatuts cap lloc on, de manera explícita, es digui que no es pot fer. Les dues surten al llistat de socis amb dret de vot. En tot cas, seran els socis quan votin el proper dia 5 de novembre els que decidiran sobre quina és la millor de les candidatures.

És un motiu d’alegria i entenem com a molt positiu que qualsevol de les dues candidatures puguin incorporar, que no canviar, fins al màxim de 18 components establert en els estatuts del club les persones que lliurement vulguin incorporar-se a qualsevol de les candidatures i que volen treballar de manera totalment desinteressada pel bé comú i donar servei als socis del CN El Balís des del primer dia que surtin escollits. Donem les gràcies a totes aquestes persones que se sumen i s’ofereixen a treballar pels demés sense ànim de lucre. En nostre més profund reconeixement i més encara quan hi ha tan poca representació femenina.

Per tot això, aquesta Junta Electoral autoritza l´ampliació de la candidatura del Sr. José María Van der Ploeg Garcia i la incorporació a aquesta de les Sres. Juana Mª Fontana Rodríguez de Acuña i Natalia Codina Guscima.

Sant Andreu de Llavaneres, 28 d’octubre de 2016.

La Junta Electoral

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ