CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS

RENOVACIÓ CARNET DE SOCI I ACTUALITZACIÓ DE DADES

Inici de la renovació del carnet de soci i actualització de dades

Notificació IMPORTANT per tots aquells que ja heu actualitzat les dades: és possible que a l’hora d’entrar al port la targeta “antiga” no estigui en funcionament, si això passa, agafeu tiquet de pàrquing i passeu pel CC a recollir la nova targeta social.

Per tal d’actualitzar les dades dels socis, facilitar la compra al nou sistema digital, millorar la comunicació i el control d’accessos, la nova Junta Directiva ha iniciat una campanya per renovar el carnet social.

actualitzaciodades

Clica aquí per començar el registre

 

Amb aquest canvi, a tots els socis del Club, titulars, cònjuges i juvenils, se’ls assignarà un nombre específic, compartint l’existent del titular acompanyat d’un guió i numeració. Aquesta identificació servirà per relacionar el soci amb el Club en totes les gestions internes, així com per facilitar que es pugui verificar la identitat del soci i controlar millor els accessos.

Per iniciar aquest canvi de carnet social, cal actualitzar totes les dades personals i dels familiars. Per procedir a la renovació de la targeta teniu dues opcions:

  • PRESENCIAL: Acosta’t a les oficines del Club i actualitzarem les dades del soci titular i els seus familiars i procedirem a fer la fotografia de tots els membres.
  • DIGITAL: Accedeix al web corporatiu del Club i prem sobre la pestanya “COMPRAR” en vermell. Un cop dins, dirigeix-te a “la meva àrea d’usuari” i “crear compte” (Sóc un nou client), omple els camps obligatoris i registra’t (encara que no es vulgui fer cap compra), d’aquesta manera s’actualitzaran i / o es confirmaran les seves dades. La foto s’haurà d’enviar per WhatsApp al número 678.72.71.23 concretant el nombre de soci.

1

11

2

22

3

 

33

Un cop rebudes les dades actualitzades, la noves targetes es podran recollir passat 10 dies al Centre de Control de 10 a 18h o es podran enviar per correu ordinari, tot i que s’ha de tenir en compte que al moment que s’enviï el carnet a casa, l’antic deixarà de funcionar, per tant, caldrà agafar tiquet d’aparcament en les entrades del Port.

Aquesta nova plataforma en línia conté l’oferta agregada de tots els cursos i activitats disponibles. A través d’aquesta es podrà realitzar la compra a totes les activitats, totes elles amb un preu especial per soci, que només s’aplicarà en el cas dels socis titulars i els seus familiars donats d’alta en el registre. El soci també podrà comprar cursos per a altres alumnes no socis pagant el PVP. Per a això haurà de marcar o no la casella “Realitzarà l’activitat un soci”.

4

Si ets soci i marques la casella “Realitzarà l’activitat un soci”, es desplegarà un camp amb tots els membres directes de la família a la qual pots aplicar el preu de soci.

Si ho prefereix clica aquí per registrar-te.

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ