CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Regata d’Optimist Nivell 2 al CN El Balís

30-10-18

Aquest cap de setmana, 27 i 28 d’octubre, s’ha organitzat al CN El Balís la regata N2 d’Optimist. Hi han participat 18 clubs de tot Catalunya i un total de 140 regatistes dels grups 1 i 2 d’Optimist.

Malauradament, el temps no va acompanyar i només es va realitzar una de les sis programades. La pluja va acompanyar durant tota la jornada de dissabte, però va ser a primera hora quan el G1 i G2 van poder disputar la primera i única prova. A partir del migdia el vent va rolar amb una intensitat amb puntes de 20.

El Club va disposar de diferents àrees on els regatistes i acompanyants van poder preparar tot el material necessari per preparar les proves. Al finalitzar l’hora límit del diumenge, es va oferir a tots els regatistes una macarronada i caldo calent. Seguidament es va procedir amb el lliurament de premis el va realitzar Alfredo Llobet, Vicecomodor del Club, Meritxell Cornudella, en nom de la Federació Catalana de Vela i Joan García, President de l’ACCIO.

La guanyadora absoluta va ser Cristina Grau (CN Vilassar de Mar). En segona posició va finalitzar Santi Alberto (CN Cambrils) i el bronze se’l va emportar Daniel García (CN El Masnou).
Ale Riquelme, del CN El Balís, va pujar al tercer esglaó del podi en G1 Sub 16.

A més a més, i a banda de la N2, es va celebrar una regata pel G3, on hi van participar 8 regatistes, per a molts d’ells era la primera regata on van demostrar una valentia excepcional, doncs les condicions no van acompanyar i van finalitzar tres proves, dues dissabte i una el diumenge.

Per a més informació i classificacions, aquí.

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ