CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Regata Boomerang – Balsamar, organitzada per Fun 4 Sailing Events en col·laboració amb el Club Nàutic El Balís

26-03-19

Divendres dia 22, a les 18 h, prenien la sortida una trentena de vaixells, repartits en dos grups. Amb un vent del NE, entre 15 i 18 nusos, la flota va partir rumb a Blanes, primera boia de pas del recorregut de 100 milles. Un cop a Blanes, i deixant la boia per babord, es van dirigir cap a la piscifactoria del Masnou. Èol va començar a no voler ajudar i van arribar les encalmades que van posar a prova a més d’un; amb això també els retirats.

Va arribar el matí del dissabte i les coses no van millorar. El comitè, que va estar de guàrdia tota la nit, començava a fer càlculs i a deliberar. Finalment, veient que podia ser que cap vaixell acabés en temps, van decidir escurçar a Blanes, en la segona passada d’aquesta boia. I aquí, Èol va decidir intervenir i ajudar amb un ventet més que agradable.

Abans de la posta de sol ja s’havien donat totes les arribades. Els participants van tenir temps de descansar abans del lliurament de premis, barbacoa i sorteig de regals de diumenge.

Els clubs, entitats, federacions i empreses que han col·laborat en aquest esdeveniment són: Balsamar, Club Nàutic El Balís, Club Nàutic Masnou, Club Vela Blanes, Federació Catalana de Vela, Ranc, Codorniu, Aneto, Sala Casanovas, Mas Rovira, Restaurant La taverna del Port, Caiacs Cavall Bernat, Atlantis Rigging Company, Nautica i Yates Magazine, Estela, BCN Marina Store, Raymarine, MR Assessors Nàutics, Plastimo, AllToBoat, Escola del Vent i Bonilla a la Vista.

Satisfacció general entre els organitzadors i participants, amb ganes ja d’una segona edició.

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ