CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Rafael Rabasa arriba com a líder a l’equador del Campionat de Catalunya d’Europe

07-05-17

• El regatista del CN El Balís es confirma com a clar favorit al títol
• El cap de setmana del 13 i 14 de maig s’incorporaran la resta de classes en el Trofeu Cornudella
El Campionat de Catalunya de la classe Europe ha obert aquest cap de setmana el Trofeu Cornudella, organitzat pel Club Nàutic El Balís. Amb dues jornades complertes de competició i sis proves disputades, amb un descart inclòs, el regatista local Rafael Rabasa (CN El Balís) es col·loca com a ferm líder dotze punts per davant del gironí Oriol Piña (CN L’Estartit), que és segon. Tercer és Joan Freixa (CN El Balís) i la primera fèmina Lluïsa Puig (CN L’Estartit) que és cinquena a la general.

Rafael Rabasa ha demostrat que navega de la mateixa manera amb vents forts i fluixos. Després d’acabar com a líder la primera jornada on el llevant va bufar entre els 12 i 14 nusos, en el segon dia de regates han bufat vents suaus que no han superat el cinc nusos d`intensitat. La primera prova del dia, quarta del global, l’ha guanyat Nicolás Borrás (CN El Balís) i Rabasa ha estat segon. Oriol Piña que lluita pel liderat amb Rabasa ha acabat la prova en el lloc 21, que descarta, però que l`obliga a no poder fallar més.

A la segona prova del dia –cinquena de la general- Rabasa ha seguit dominant i ha guanyat la prova, la qual cosa el col·locava més líder després que Piña, el seu immediat perseguidor a la classificació feia un sisè com a parcial. En aquesta prova segona ha estat Clàudia Rodés (CN El Balís) i tercera Lluïsa Puig.

En la darrera prova, la victòria parcial ha estat per Joan Freixa (CN El Balís) que el situa a la tercera posició de la general. Lluïsa Puig segona i Rafael Rabasa, tercer. Piña, ha entrat en vuitena posició perdent distància a la general amb el líder Rabasa.

El Campionat de Catalunya de la classe Europe es completarà el proper cap de setmana amb la celebració de les dues darreres jornades (dissabte i diumenge). Divendres tornarà la competició en el Trofeu Cornudella amb el debut dels Finn i ja el cap de setmana ho faran la resta de classes: Optimist, Catamarà, Laser Standard, Laser Radial, Laser 4.7, Techno, 29er i Windsurf.

Totes les fotos de la jornada, aquí

 

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ