CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Podis del Balís en el Campionat d’Espanya de 420

14-09-20

Els regatistes de 420 del Balís van tancar la seva participació en el Campionat d’Espanya de 420 a Puerto Sherry, a la badia de Cadis, amb molt bons resultats.

La tripulació formada per Tatán Riquelme i Miquel Pérez van aconseguir classificar-se entre els millors del campionat, els qui van lluitar pel títol i amb una última jornada fantàstica, i es van classificar segons en la seva categoria (Sub 19 masculí) i quarts absoluts.

Pau Llibre i Alberto Marsans també van recollir el bronze sub 17 masculí, així com Nacho Dávila i Javi Mestre que van aconseguir tancar el Campionat d’Espanya Top 10 amb una vuitena posició.

En el comiat del Campionat d’Espanya de 420 va protagonitzar el vent de llevant. Amb una intensitat superior als 18 nusos, l’objectiu era mantenir el tipus en uns trams molt ràpids i uns passos de balisa d’infart entre una flota que navega molt apinyada donada l’extrema igualtat entre ells.

Després de la regata es va celebrar el lliurament de trofeus al pati de cerimònies de el Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva de Vela Badia de Cadis (CETDV), en un acte en el qual acompanyaven el vicepresident de la Federació Andalusa de Vela, José María Escribano, el delegat territorial de la Conselleria d’Educació i Esport, Miguel Andreu, i la regidora d’Esports de l’Ajuntament del Port de Santa Maria, Lola Camps. D’acord amb els protocols de detecció i prevenció davant de la Covid-19, a la mateixa assistien només els guanyadors i alguns membres de l’organització.

.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ