CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Podi a 420, Europa i Finn al Trofeu Primavera

04-04-17

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al CV Blanes el Trofeu Primavera N2 per les classes Finn, Europa i 420, que ha sumat més d’una setantena de regatistes, en competició, provinents de fins a 11 clubs del litoral català. Amb participació també de regatistes francesos i del RCNP, a les categories Finn i 420. Malgrat la complicada jornada de dissabte, on només es va poder dur a terme una única prova, a la jornada de diumenge, amb una mitja de 10 nusos de vent del S/SO, es van completar tres proves més per totes les classes.

Pel que fa a la classe 420, es va consolidar l’equip de selecció catalana previ al Campionat d’Espanya format per regatistes d’El Balís com Edu Ferrer i Carlos de Maqua i Iset Segura i Eli Rahola.
En aquesta edició del Trofeu Primavera els regatistes Nacho Dávila i Javier Mestre i Eduard Ferrer i Carlos De Maqua van pujar al segon i tercer esglaó del podi, respectivament, mentre que la parella formada per la regatista del RCNP, Gabriela Torres i Irene Hueto del CN el Balís, es van convertir en les primeres absolutes a la categoria femenina. Així mateix, Nacho Dávila i Javi Mestre van quedar 1ers en la categoria S17.

Tota la flota de 420 formada per Edu Ferrer i Carlos de Maqua, Nacho Dávila i Javier Mestre, Iset Segura i Eli Rahola, Sigfrid Rovira i Pau Chicharro, Alex Brú i Nil López, Gabi i Cristina Cortés, Daniel i Oscar Vidal i Carlos Insa i Ignacio Martí, i entrenada per Magda Resano, David i Alex Charles han aprofitat per entrenar de cara al Campionat d’Espanya que se celebrarà a Vigo per Setmana Santa i on es definirà la selecció nacional.

A la classe Europa es van imposar, previ a la Copa d’Espanya, Marc Tello i Rafa Rabassa, en segona i tercera posició, respectivament. En aquest cas, Rafa Rabassa ha estat classificat per a la selecció catalana. Els regatistes d’El Balís que s’afrontaran a la Copa d’Espanya amb l’entrenador Pol Rivas són: Joan Freixa, Rafa Rabasa, Clàudia Rodés, Andrea Rabasa, Gal·la Rodiera, Martina Rodiera, Oriol Arrufat, Marc Arrufat, Marc Tello, Carlos de Francisco, Ramon Ràmia, Mònica Veenhoven, Mar Garcia i Jesús Tello (màster).

Gran èxit, també, per la primera cita del circuit català de regates de la classe Finn. Després d’un primer dia passat per aigua, amb vent indecís en direcció i intensitat, el segon dia varen celebrar 3 mànegues programades amb 210º entorn a 10 nusos permeten que Miguel Àngel Mateo, del CN El Balís se situés en 3ª posició del podi.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ