CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Pla Director del Port Balís

11-01-21

La Generalitat de Catalunya ha fet públic que inicia la tramitació del Pla Director Urbanístic, un tràmit que defineix els usos i l’edificabilitat del Port. Aquest tràmit és el punt de partida de les bases del concurs de la nova concessió, ja que descriu les actuacions que es podran fer.

Estem en constant diàleg amb la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres -administracions que intervenen en aquesta definició que determina el model urbanístic del port- per facilitar la tramitació del Pla. Tenim el convenciment que la nova ordenació del port serà la més beneficiosa i que, en ajustar-se a la nova Llei de Ports, permetrà impulsar un model de club que passa pel manteniment del caràcter familiar i per la promoció de l’activitat turística i esportiva.

En paral·lel, estem treballant en l’estudi de les oportunitats de creixement i millora del club per dissenyar el model que millor s’ajusti a les noves necessitats socials i esportives, tenint en compte, també, la viabilitat econòmica per assegurar l’èxit del projecte. El club del futur serà un referent social, esportiu i un orgull per tots aquells qui en formem part.

Ens trobem davant d’un moment clau per al futur d’El Balís. Per això, estem dedicant temps, esforços i il·lusió per treballar en els eixos que definiran el model de port que volem ser.

Com sabeu, restem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte que tingueu.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ