CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Participa en la Cursa de la Dona 3 viles i l’Ironkids

04-02-20

Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac faran front comú amb l’empresa Gesport per impulsar la Cursa de la Dona 3 viles –fins ara anomenada Triwoman– i la infantil Ironkids el proper diumenge 15 de març al Port Balís.

Els participants podran escollir entre dos recorreguts: un de 5 km i un altre de 10 km. Totes dues distàncies tenen un itinerari pla i transcorren pel front marítim dels tres municipis. La sortida tindrà lloc a les 9 hores del matí des del Port Balís. El preu d’inscripció és de 12 €, que inclou una aportació solidària d’un euro. Els socis d’El Balís obtindran un 25% de descompte sobre el preu d’inscripció. Perquè es pugui fer efectiu, és necessari enviar un email a aquí!

Tots els participants tindran una samarreta amb disseny exclusiu #elartdecorrer i una bossa del corredor amb obsequis dels col·laboradors. El dia de la cursa també hi haurà escalfament a càrrec de l’atleta espanyola internacional Mary González Reina. L’organització premiarà als tres primers classificats, a la primera veterana +50, a la sub20 i a la local per a cadascuna de les distàncies.

A l’arribada hi haurà avituallament de beguda i fruita, guardaroba per tots els participants i servei de vestidors i dutxes al Port Balís.

Les inscripcions es poden fer a través del següent web!

Així mateix, el Club Nàutic El Balís oferirà durant tot el matí, a tots els participants a la cursa i aquells que es vulguin acostar, un tastet gratuït de rem amb llagut català. Si encara no ho has provat, vine, t’agradarà!

L’Ironkids, una competició per als més petits

El mateix diumenge també se celebrarà una cursa adreçada als infants: l’Ironkids. Una prova pensada per a nens d’entre 3 i 16 anys en la qual es podran realitzar diversos recorreguts en funció de l’edat dels participants (entre 250 i 1.000 metres). Aquesta prova, que començarà a les 11 h, s’organitza durant l’any en altres municipis del Maresme i de la resta de Catalunya. Podeu trobar tota la informació i les inscripcions aquí!

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ