CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Nova edició del sopar de creuers i corresponent entrega de trofeus

28-01-20

El divendres 24 de gener es va celebrar el primer sopar de germanor de la classe creuer del 2020. Van assistir una quarantena de navegants entre patrons, armadors, tripulants i acompanyants es van reunir per celebrar l’inici d’una nova temporada de les regates socials que organitzen el CN El Balís i el CN d’Arenys de Mar.

El sopar va tenir lloc a la 2a planta de l’Edifici socials d’El Balís servit per Restaurant del Club Nàutic. Durant la trobada es va fer entrega dels trofeus de les regates socials, les Lligues organitzades entre El Balís i Arenys, i del Trofeu Maresme Nord, regates socials organitzades pel Port de Mataró, CN El Balís i CN Arenys de Mar.

Per aquest motiu, es va convidar a tots aquells armadors que van fer podi al Trofeu Maresme Nord venint del Port de Masnou, Premià, Marató, Balís i Arenys.

Fran Ripoll, President del CN El Balís va donar la benvinguda i juntament amb Oscar Bachero, Comodor del CN Arenys de mar, van encoratjar a tots els assistents a participar a les diverses activitats d’aquest 2020. A l’escenari els van acompanyar els dos Directors Esportius, Jordi Jané i Mònica Azon, d’El Balís i d’Arenys, respectivament. Es va remarcar la importància de potenciar la classe Creuer a través de regates.

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ