CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Neteja del litoral de Llavaneres

25-07-19

Diumenge 25 d’agost, El Balís organitza una jornada de recollida de plàstics i altra brossa al mar.
La jornada és oberta per a tothom i es pot participar en diverses modalitats: SUP (surf de Rem) i Caiac; vela lleugera i patí i submarinisme. L’escola de Vela de El Balís proporcionarà taules i caiacs a totes aquelles persones que vulguin col·laborar i no disposin d’embarcació per a fer la recollida. De la mateixa manera anima a tots els navegants del club que s’animin a sortir amb les seves embarcacions de vela lleugera. L’escola de submarinisme i centre d’immersions Posidonia Dive farà una sortida de submarinistes per netejar el fons de la Platja de les Barques.
Es tracta de la segona edició d’aquesta recollida, una activitat familiar gratuïta alhora que de conscienciació. Les inscripcions es poden realitzar a esports@cnelbalis.com.
Es tracta, efectivament, d’una activitat esportiva, però que comporta igualment un component de respecte pel medi, amb el doble objectiu de fer esport i contribuir a la netedat i el manteniment de l’entorn.
Ens trobarem a la platja de El Balís per començar a les 18h, on es farà una distribució de les planxes i caiacs. Un cop finalitzada la sortida es classificaran els residus i tots els participants estaran convidats a un deliciós berenar de fruita a la terrassa del club.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ