CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Maserati vencedor en ORC1 de la Copa del Rei Mapfre

10-08-16

La 35a edició de la Copa del Rei Mapfre es va tancar amb intenses batalles pel títol en les vuit classes. Els campions de la Copa a la classe ORC1 són els “Maserati” d’Álvaro Irala, patronejat per Fernando León.

La jornada final va oferir bones condicions a la badia de Palma, permetent la celebració de les proves previstes en totes les classes. Les vuit classes van oferir espectacle al llarg de la setmana a la badia ja que es van disputar cinc dies de competició amb vents de 9-14 nusos i un de descans obligat pels capritxos del vent, tota una excepció que no es recordava des de fa més de deu anys.

El lliurament de trofeus de la 35 Copa del Rei Mapfre es va celebrar al recinte de Ses Voltes on el S.M. el Rei Felip VI va lliurar els premis als guanyadors en totes les classes.

Pel que fa a ORC2, ha participat a la Copa del Rei Vertigo Dos d’Antonio Guasch patronejat per Andreu Noè. Aquesta embarcació va finalitzar la Copa en 10a posició després de superar dues posicions en només una prova.

Gran felicitació al vencedor Maserati per la seva excel·lent regata a la Copa del Rei, així com felicitar a la tripulació de Vertigo Dos, majoritàriament del CN El Balís, al seu patró i al seu armador Antonio Guasch.

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ