CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

En marxa el XLIII campionat d’Interclubs

27-12-17

El Club Nàutic El Balís, juntament amb el Reial Club Marítim de Barcelona, el Reial Club Nàutic de Barcelona i el Club Nàutic d’Arenys de Mar, ja estan preparant la XLIII edició del campionat d’Interclubs que aquest any començarà el dissabte 10 de febrer a Barcelona i finalitzarà el dissabte 10 de març a Arenys de Mar.

Els quatre ports que formen el Comitè Organitzador del Campionat Interclubs tenen el recolzament de la Federació Catalana de Vela i el Club Nàutic i Marina Premià, junt amb la participació del Club Vela Blanes, el CN el Masnou i el CV Mataró per aconseguir que el campionat Interclubs Trofeu Jordi Vives esdevingui tot un èxit.

Aquesta regata està oberta a qualsevol iot de creuer, ja sigui Solitari, A2 o bé amb tripulació, versió “CHALLENGE“ com versió “PREFORMANCE” (Promoció), amb els dos sistemes de mesurament “RI i ORC“.

Com a complement de les activitats esportives, es preveu organitzar sopars de regata i de cloenda, aquest darrer amb un cost assequible per a tots els assistents. A més a més, els caps de setmana que no hi hagi cap prova, la flota estarà convidada a participar a les regates socials i entrenaments que organitzin els clubs de recalada.

Serà una festa grossa de la Vela de Creuer al Maresme! I recorda, tots els iots que hagin participat en aquesta edició, obtindran una bonificació del 25% en els drets d’inscripció al Gran Premi El Balís, així com a altres regates de creuer d’altres Clubs.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ