CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Marcelo Cairo i Ricard Castellví (CN Cambrils), líders provisionals del Campionat de Catalunya de Làser Standard i Làser 4.7 al Trofeu Cornudella del CN El Balís

05-05-19

• Arturo Noguer, del club amfitrió, ocupa la tercera posició en Làser Standard i Arnau Gelpí, també del CN El Balís, ha estat el segon classificat en Làser 4.7.
• La regata multiclasse ha reunit a les aigües de Sant Andreu de Llavaneres un total de 84 regatistes.

El Club Nàutic El Balís ha donat aquest diumenge el tret de sortida a la 46a edició del Trofeu Cornudella amb les proves de Làser Standard i Làser 4.7 que competeixen pel Campionat de Catalunya.

Marcelo Cairo (CN Cambrils) és el líder provisional en Làser Standard després de fer tres primers en les proves disputades aquest diumenge. El segon classificat ha estat Jordi Capella, del Grup Esports Nàutics de Roses i la tercera posició pel regatista Arturo Noguer, del CN El Balís.

En la modalitat Làser 4.7, Ricard Castellví, del CN Cambrils encapçala la classificació. Arnau Gelpí del CN El Balís ha obtingut la segona posició i Nil Subirats, del CN Cambrils, ha estat el tercer classificat.

Les dues modalitats (Làser Standard i Làser 4.7), que dissabte no van poder navegar, han realitzat 4 proves al llarg de la jornada d’aquest diumenge que ha comptat amb vent de component sud-est d’entre 7 i 10 nusos amb puntes de fins a 11 nusos.

La regata multiclasse, organitzada pel club amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela, ha reunit a les aigües de Sant Andreu de Llavaneres un total de 84 regatistes aquest cap de setmana: 54 en Làser 4.7 i 30 en Làser Standard provinents de diferents punts del territori català.

Els dies 11 i 12 de maig, la resta de classes

El cap de setmana de l’11 i 12 de maig continuen les proves de Làser Standard i Làser 4.7 i, a més, s’hi afegiran els regatistes d’Optimist (Grups 1-2-3), Europa, Finn i 420.

Els guardons s’entregaran el diumenge 12 de maig, un cop acabin les proves, en un acte que comptarà amb la participació de l’alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Joan Mora.

El Trofeu Cornudella arriba a la seva 46a edició com una de les regates més consolidades de Catalunya, que va néixer com un homenatge a Josep Cornudella Capdevila, fundador i primer president del Club.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ