CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Iniciem el dragat de la bocana per millorar la navegabilitat

21-05-17

Amb l’objectiu de millorar la franja litoral i adequar-la a unes condicions òptimes amb l’arribada de la temporada estival, el CN El Balís dragarà en els propers dies la bocana i l’entorn del dic de llevant del Port per garantir la navegabilitat de les embarcacions que entren i surten de la infraestructura portuària.

D’aquesta manera, els treballs que es portaran a terme consisteixen en dragar el port per aconseguir un millor calat i el transvasament de sorra a la platja de Malgrat, Pineda i Sant Andreu de Llavaneres per tal de reduir el dèficit sedimentari on més ha incidit enguany el temporal. Durant aquest cap de setmana les dues dragues, de 60 metres d’eslora, ja han estat abarloades entre l’espigó de llevant i l’heliport, per tant, s’ha de tenir en compte que mentre estiguin treballant, l’accés a la bocana podrà veure’s reduïda.

L’equip d’operació de dragat té previst començar a dragar aquesta setmana que ve durant 15 dies 24h al dia perquè estigui culminat abans de l’inici de la temporada estival.

Amb aquesta iniciativa el Port Balís vol assegurar una millor navegació pels amarristes i transeünts de l’entrada i sortida de port.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ