CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Els infants i joves de Llavaneres amb discapacitat i les seves famílies podran fer un curs de vela

30-01-20

Dissabte 1 de febrer es farà una reunió informativa per explicar la dinàmica del curs i resoldre els dubtes de les famílies.

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i el Club Nàutic El Balís, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela, duran a terme una nova iniciativa per apropar l’esport de la vela als infants i joves amb discapacitat. Es tracta del programa ‘Vela inclusiva en família’, un curs inclusiu on les famílies podran practicar vela i enfortir lligams, alhora que es fomenta l’autonomia de les persones amb discapacitat. Les inscripcions es poden cursar emplenant aquest formulari.

El curs serà d’iniciació a la vela lleugera, constarà de 8 sessions de 3 hores en cap de setmana i està obert a 6 famílies (1 alumne + 1 familiar). La formació està subvencionada per la Federació Catalana de Vela, tan sols es demanarà una matrícula de 15€/alumne per a tot el curs.

El proper 1 de febrer es farà a l’Escola de Vela del CN El Balís una reunió informativa on s’explicarà la dinàmica del curs i es resoldran tots els dubtes que les famílies puguin tenir, es mostrarà el calendari de sessions (març i abril) i es lliurarà el full d’inscripció a les famílies interessades. Per a més informació podeu contactar amb l’Escola de Vela.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ