CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Harvey i Tomàs inicien la lluita final pel AquaX Pro a El Balís

20-10-18

Espectacular jornada de competició marcada pel vent i les onades

Jornada espectacular en l’estrena de l’última prova del circuit europeu de motos aquàtiques AquaX Pro que se celebra aquest cap de setmana en aigües del Club Nàutic El Balís.

En la categoria reina, l’Enduro Pro, el britànic Joseph Harvey (Kawasaki), líder del circuit AquaX Pro, no va donar opció a l’única mànega disputada en aquest grup, on el català Jordi Tomàs (Sea-Doo) és el seu principal rival de cara al triomf final. Harvey va ser primer i Tomàs segon, amb el que augmenta a 20 l’avantatge en la general a falta de dues mànegues que es disputaran aquest diumenge.

En Enduro 300 és primer l’anglès Carl Lofthouse (Kawasaki) i en 200 el francès Fred Delmas (Yamaha). En la categoria Kawasaki 15 F és primer el francès George Blanch (Kawasaki).

En Spark lidera l’alemany Philip Salobir (Kawasaki) que va guanyar les mànigues al qual li segueix Carlos Villar (Yamaha) que va fer dos segons, mentre que es disputen la tercera plaça Alejandro Prats (Sea-Doo) i Joan Sevil (Sea-Doo) , empatats a 32 punts.

En Pro Ski JX1 està dominada pels pilots francesos que controlen les sis primeres posicions. Lidera Valentin Dardillat (Kommander), seguit pel trio de germans Poret: Mickaël, Morgan i Jeremy, segon, tercer i quart respectivament, que competeixen amb motos Bullett.

En les fèmines Sprint, Cristina García domina la general després de dos primers, seguida de Melody Lattes i la francesa Cyrille Bramm.

En Junior Ski és primer el britànic Jack Wells (Kawasaki) i al que li segueixen els espanyols Esteban Díaz (Kawasaki) i Kiko Aguilera (Kawasaki), segon i tercer. En Ski Pro Am el francès Maxime Faisy (Kawasaki) i el pilot del CN ​​El Balís, Jordi González (Kawasaki) és sisè.

Després de la borrasca que ha passat per la costa catalana en els últims dies, el dia va estar marcat pel sol i el vent de llevant entre els 14 i 20 nusos, que va aixecar onades costat de la platja i l’espigó de Port Balís.

El diumenge dia 21, segon i últim dia del AquaX Pro del Balís la competició donarà inici a partir de les 9,30 hores i el lliurament de premis serà a les 17 hores, a la platja del Balís.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ