CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

El Gran Premi El Balís de creuers arriba a la XXª edició

24-09-19

• La regata tindrà lloc els dies 28 i 29 de setembre en aigües de Sant Andreu de Llavaneres, i serà puntuable per a la Copa Catalana Zona Centre de Creuers ORC 2019

• A la prova hi participaran les classes Creuer ORC, Creuer RI i Grup A Dos

El Gran Premi El Balís arriba aquest cap de setmana a la XXª edició. La regata, puntuable per a la Copa Catalana Zona Centre de Creuers ORC 2019, se celebrarà en aigües de Sant Andreu de Llavaneres i comptarà amb la participació d’embarcacions destacades com Cometa A Dos i Mach.

A la regata, organitzada pel CN El Balís amb el suport de la Federació Catalana de Vela, hi participaran les classes Creuer ORC, Creuer RI i el Grup A DOS per a embarcacions amb tripulació reduïda amb patró i patró i tripulant.

La regata serà vàlida amb una prova realitzada tot i que està prevista que els participants realitzin un màxim de quatre proves de les que se’n descartarà una.

El registre d’inscripcions es portarà a terme a l’Oficina de Regata del club el mateix dissabte. Seguidament s’oferirà un esmorzar a l’Oasis de l’Edifici Social del Club. La senyal d’atenció de dissabte serà a les 13:00h.

El diumenge la regata es reprendrà amb la senyal d’atenció a les 12:00h i al finalitzar la última prova els participants podran gaudir d’una botifarrada per acabar la jornada a la tarda amb el lliurament de premis.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ