CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Florian Trittel torna al SailGP després de Tòquio 2020

23-08-21

El 20 i 21 d’agost es va celebrar el Rockwool Denmark Grand Prix a Aarhus on el F50 Victòria, l’embarcació espanyola amb la que compta amb Florian Trittel com wing trimmer, hi va participar.

Les condicions de la primera jornada van ser complicades. En conseqüència, el F50 Victòria va bolcar minuts abans a l’esdeveniment, cincumstància que va portar a no poder competir el primer dia de competició.

En la jornada de dissabte, l’equip Espanyol, després d’un treball molt dur, va poder navegar i ho va fer amb nota i bones sensacions, encara que sense opcions d’arribar a la gran final per no haver puntuat en cap de les tres mànegues disputades el primer dia. Les condicions de dissabte també van ser protagonistes, aquest cop per no superar els 9-10 nusos.

Florian Trittel analitzava a l’acabar el Rockwool Denmark Grand Prix el que els hi havia passat: “El que ens ha passat a nosaltres, no li havia passat a cap equip i crec que caldria analitzar i prendre consciència tots nosaltres, però podia passar a qualsevol “. Respecte a l’última jornada, en la qual el F50 Victòria va guanyar les dues sortides, el català reconeix que “el nostre punt feble eren les sortides i hem fet una gran feina al respecte. El dia d’avui es plantejava molt complex, amb condicions molt difícils, a més en lloc de cinc érem tres al vaixell. Hem navegat tranquils perquè les coses només podia sortir millor que ahir. Per a nosaltres aquests dos quarts són com haver guanyat”, i afegeix que amb les dificultats “l’equip ha sortit més reforçat, hem estat molt units i quan s’alineïn les coses estarem a dalt i en breu es veuran els resultats. A Saint-Tropez esperem estar a la final i sobretot preparar Cadis “.

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ