CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Florian Trittel i Tara Pacheco, camí a Tòquio

03-03-21

• Tara Pacheco i Florian Trittel han protagonitzat una campanya olímpica exprés, una cursa a contrarellotge per ser al Top10 mundial forjada amb treball i equilibri de les parts.

El Nacra 17 és el vaixell volador dels Jocs Olímpics de Tòquio, un vol que ha après a dominar amb precisió l’equip format per Tara Pacheco i Florian Trittel, dos atletes d’èlit de l’ESP Sailing Team que saben trobar l’equilibri de les seves qualitats complementant per a l’èxit.

La d’ells ha estat una campanya olímpica exprés, una cursa a contrarellotge iniciada fa dos anys a l’abandonar Fernando Echávarri el seu somni olímpic per motius personals. Tara Pacheco va trobar llavors a Florian Trittel, regatista del CN El Balís, el seu complement perfecte i aquest va demostrar el seu talent innat a l’adaptar-se sense escletxes a una embarcació que no coneixia però que va dominar amb rapidesa.

Florian va aportar energia, sàvia nova per a un projecte amb molt potencial en el qual les habilitats de cada un dels components de l’equip es complementen a la perfecció, s’equilibren per avançar amb la certesa del “si volem, podem”, un convenciment que comparteixen per estar a l’alçada de el repte que tenen per davant: l’èxit a Tòquio 2021.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ