CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ

INICI / ESPORTS /

Fira Port Balís MarinaDay

 9 i 10 de juny: IV edició de la Fira Port Balís MarinaDay

El Club Nàutic El Balís organitza enguany la IV edició de la Fira Port Balís MarinaDay.
Seguint l’estela dels anys anteriors, El Balís torna a incorporar activitats lúdiques i gastronòmiques perquè tots els assistents gaudeixin de les activitats i instal·lacions del Port de manera gratuïta.
Els restaurants del Port organitzen una variada oferta gastronòmica amb platillos a 4€. A més a més,  l’Escola de vela oferirà activitats esportives coincidint amb el MarinaDay, la jornada de portes obertes a tots els ports organitzat per l’Acpet, com batejos de vela, sortides amb pàdel surf o caiac i rem! Pels més petits, a més a més, hi haurà tallers mariners i tallers de la bandera blava. Aquest any, aquestes activitats tindran un cost d’1€ que aniran íntegrament pel projecte que hem iniciat aquest gener per ajudar a construir el Pediatric Cancer Center SJD. Així mateix, durant el cap de setmana hi haurà la fira VIP on empreses de diferents sectors estaran per mostrar els seus productes i /o serveis.

Dissabte 9 de juny, l’equip del Fricandó matiener s’apunta a la Fira Port Balís. Veniu a gaudir del vermut de migdia amb l’Elisenda Carod, de les activitats nàutiques amb en Bern Travessa i del monòleg amb el Guillem Estadella i el Xavi Fernández! A les 19h hi haurà desfilada de moda i exhibicions de ball de les classes dirigides d’El Balís, i per acabar la nit fins les 2 de la matinada, festa RAC105 amb Ernest Codina, presentador del Fricandó matiner, a la cabina… i festa… molta festa!

Recordeu que durant el dissabte hi haurà un trenet gratuït que connectarà les 3 Viles, a més a més s’habilitarà un pàrquing amb vigilància amb pas subterrani directe al Port.

Aquest any… Festa Rac 105!

PROGRAMAESPAISPREMSAGALERIA FOTOGRÀFICA

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ