CLUB NAUTIC EL BALIS
CONTACTE
SITUACIÓ
TORNAR AL LLISTAT

Ferrer i López lideren el Campionat de Catalunya de 420 en el Trofeu Cornudella

06-05-18

• Eduard Ferrer i Nil López, del club amfitrió, el CN El Balís, encapçalen la general després de les dues primeres jornades de competició.
• Javier Simó (CN El Balís) aixeca el títol en Techno 293 sub 17, Mauro Gascón (CM Torredembarra) en Techno Plus, Didac Garcia en Techno 293 Iniciació i Toni Bonet (CM Altafulla) en RS:X.

El Club Nàutic El Balís ha donat aquest cap de setmana el tret de sortida al 45è Trofeu Cornudella, on Eduard Ferrer i Nil López, del club amfitrió, són els líders provisionals en 420, classe que disputa en aquesta competició el Campionat de Catalunya. La parella de regatistes del CN El Balís encapçala la general de la modalitat, per davant de Nacho Dávila i Javier Mestre (CN El Balís) i dels germans Pol Marsans i Àlex Marsans (CN El Masnou).

La regata multiclasse, que ha convocat en les dues primeres jornades les flotes de 420, Techno 293 i RS:X en aigües de Sant Andreu de Llavaneres, va viure ahir dissabte un parell de proves en 420, amb puntes de vent variable de fins a 17 nusos. Al seu torn, les taules van realitzar un total de tres mànegues, resultats que han estat els definitius per concretar els guanyadors avui diumenge, quan les embarcacions no han pogut sortir a causa de les condicions meteorològiques desfavorables.

Els campions en taules

En Techno 293 iniciació, podi complet per la flota d’el Balís, amb Didac Garcia al capdavant seguit de Clara Baulies i tancant el trio Max David Saban. Javier Simó (CN El Balís) s’ha emportat el títol del Trofeu Cornudella (sub17), mentre que Natàlia De Francisco (CN El Balís) ha pujat per recollir el títol de primera Techno 293 fèmina. Al mateix torn, Alex Marti (CM Altafulla) ha aconseguit l’or en techno 293 Sub 15. Per la seva part, dos representants del CM Torredembarra han aconseguit les medalles en Techno Plus, amb Mauro Gascón primer, seguit en el podi per Júlia Alòs. La victòria en RS:X ha estat per Toni Bonet (CM Altafulla), que ha alçat el guardó per davant de Ferran Cornudella (CN El Balís) i Ferran Garcia (CM Torredembarra).

L’11, 12 i 13 de maig, la resta de classes

El Campionat de Catalunya de 420 continuarà el pròxim cap de setmana, quan es decidirà el títol de campió i també tindran lloc la resta de classes del Trofeu Cornudella. Així, l’esdeveniment acollirà al llarg dels dies 11, 12 i 13 de maig els Campionats de Catalunya de Finn i de Làser estàndard, a més de la competició per als N2 d’Europes, els N3 d’Optimist, els Làser 4.7 i els Làser radial, en unes noves jornades d’adrenalina i emoció a l’aigua.

Totes les fotos, aquí

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ