CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

El CN El Balís consolida el seu compromís amb l’esport i la sostenibilitat amb una nova edició del Balís Camp

28-06-21

  • El 95% dels inscrits prové de les Tres Viles, arran de la seva aposta pel territori
  • La col·laboració amb la Fundació Ecomar, una de les novetats per incidir en la sostenibilitat
  • Esport, diversió i conscienciació mediambiental són els ingredients de la XXI edició del Balís Camp

El Balís Camp, que fomenta la cultura nàutica i, alhora, promou la consciència mediambiental entre els més joves, compta enguany amb 800 inscripcions. Des d’avui i fins al 10 de setembre, els nens d’entre 4 i 17 anys que hi participen en períodes setmanals, poden escollir entre dos tipus de modalitat: curs de vela o casal multiesportiu.

El 95% dels inscrits prové de les Tres Viles (Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac) i la resta de les poblacions del voltant. Aquesta activitat ludicoesportiva, de llarga tradició al municipi, és un exemple de la vinculació del CN El Balís amb el territori i de la seva aposta per acostar l’esport nàutic a les noves generacions.

Les instal·lacions del CN El Balís permeten la pràctica de la vela, natació, SUP (pràctica d’exercici sobre el surf de rem), caiac, bodyboard, jocs de platja, vòlei o tallers mediambientals seguint les mesures per garantir la seguretat de tothom davant la Covid-19.

El comodor del CN El Balís, Oriol Cornudella, manifesta que “el Balís Camp és una de les activitats estrella del club i representa una aposta ferma per la formació i la difusió de la cultura nàutica al territori. Activitats com aquesta ens permeten crear una pedrera de regatistes que porten el nom del Balís arreu”. Cornudella remarca que “tenim una de les millors activitats de vela de Catalunya. Som seu de campionats nacionals i internacionals i comptem amb un gran nombre d’esportistes federats, de campions i campiones i de títols”.

De fet, cal destacar que els entrenadors de les flotes de competició, que s’han format al CN El Balís i s’han convertit en referents en el món de la vela, mantenen una estreta relació amb el Balís Camp i són els encarregats de dirigir i formar l’equip de monitors.

Aposta per la sostenibilitat
Una de les novetats d’enguany és la col·laboració amb la Fundació Ecomar amb l’objectiu d’intensificar la conscienciació mediambiental i els hàbits saludables entre els nens i joves. En aquest sentit, els monitors del Balís reben una formació específica sobre la matèria i faran servir un material didàctic específic per oferir una educació ambiental de qualitat i despertar l’interès sobre la cura del medi ambient.

Amb aquesta iniciativa, el CN El Balís posa de relleu l’aposta per la sostenibilitat que, des de fa uns anys, ha incorporat a la gestió amb la finalitat de ser un Club responsable, eficient i sostenible. En el marc de les accions de RSC, i amb l’objectiu de donar oportunitats als infants i joves d’accedir a l’esport i a les activitats de lleure, el CN El Balís ha atorgat beques per a infants de l’Associació Espanyola Contra el Càncer per valor de 1.965€.

L’any 2022, el CN El Balís afronta el repte de la renovació de la concessió, amb un projecte que manté el caràcter familiar i social del club i amb les bases per convertir-se en un port referent en matèria de sostenibilitat. Port Balís és un espai clarament vinculat al mar i a les activitats marítimes, i com a tal té un especial compromís i respecte per aquest medi natural.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ