CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

El CN El Balís col·labora en la construcció del nou Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center

20-06-22

A través de la campanya #PARALOSVALIENTES el Club ha aportat 27.212€ per impulsar aquest centre pioner en el tractament i la cura del càncer infantil

 

 

El Club Nàutic El Balís, en el marc del projecte #PARALOSVALIENTES, ha estat recaptant fons durant els últims quatre anys per a contribuir a la construcció del Pediatric Cancer Center Barcelona, un centre pioner a tot l’estat que integrarà les àrees d’assistència a pacients oncològics i també recerca. En total, el Club ha donat 27.212€ al projecte. Sara Fernandez, vocal de la Junta directiva, ha assistit a l’acte en representació del Club Nàutic El Balís.

Durant la inauguració, que va comptar amb actuacions, vídeos i moments molt emotius, el director de l’Hospital Sant Joan de Déu, Jaume Mora, ha agraït la tasca dels donants i mecenes. Finalment s’ha destapat el “Donor Wall”, un mural instal·lat al vestíbul principal del nou centre que recull les entitats que han col·laborat i han fet possible la construcció d’aquest centre. D’aquesta manera, El Balís deixa la seva empremta en un lloc molt especial, que servirà per tenir cura dels més valents. El PCCB, que gràcies a la campaña #PARALOSVALIENTES ha aconseguit recaudar 37 milions d’euros, obrirà les portes a finals de juny.

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ