CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

El CN El Balís acull el Campionat de Catalunya per Equips d’Optimist

11-06-21

• La competició infantil reuneix als millors esportistes d’aquesta modalitat
• Participen 13 clubs de diferents punts de Catalunya

El Club Nàutic El Balís organitza, aquest cap de setmana, el Campionat de Catalunya per Equips d’Optimist -Trofeu Cornudella- per delegació de la Federació Catalana de Vela.

A la competició participen 13 clubs de Catalunya que opten al trofeu amb els seus equips d’Optimist, formats per esportistes infantils de fins a 14 anys. Els equips, integrats per cinc regatistes, es desplaçaran al club de Sant Andreu de Llavaneres (CN El Balís) per disputar la darrera competició de la classe d’Optimist de la temporada. La primera de les proves està prevista per les 11.30h del dissabte.

El Trofeu Cornudella és un dels esdeveniments esportius amb més tradició del CN El Balís. Creat l’any 1974, encara avui és una regata de vela lleugera que desperta un gran interès de participació.

El CN El Balís és un club referent en l’organització d’esdeveniments esportius d’alt nivell. Oriol Cornudella, comodor del CN El Balís, afirma que “tenim una de les millors activitats de vela de Catalunya. Som seu de campionats nacionals i internacionals i comptem amb un gran nombre d’esportistes federats, de campions i campiones, de títols i, fins i tot, de regatistes que ens representaran a les Olimpíades de Tòquio aquest estiu”. Concretament, el passat mes d’abril, el CN El Balís va acollir a una setantena de regatistes juvenils a la Copa d’Espanya de 420.

Com en tots els esdeveniments esportius celebrats enguany, el CN El Balís pren totes les mesures per garantir la seguretat de tothom davant la Covid-19.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ