CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

El Club Nàutic El Balís es solidaritza amb les víctimes de l’invasió a Ucraïna. Descobreix com col·laborar.

16-03-22

La solidaritat dels socis del Balís és imparable i ho hem demostrat en diverses ocasions amb les activitats i col·laboracions que hem fet al llarg de la nostra història. En un moment com aquest i davant d’un conflicte bèl·lic que ens interpel·la com a ciutadans, el nostre club diu No a la guerra i vol oferir, als socis i usuaris del Balís, diferents maneres de col·laborar.

La manera més efectiva de canalitzar l’ajuda és fent aportacions econòmiques a les entitats especialitzades que ja treballen sobre el terreny. En aquest sentit, la Generalitat de Catalunya ha posat a disposició un recull de les ONG i organismes multilaterals que donen resposta a la crisi humanitària a Ucraïna. Consulta-les a través d’aquest enllaç.

També us facilitem la informació per poder acollir una família o un menor desplaçat. La podreu consultar a través d’aquest enllaç.

A partir d’aquesta setmana serà possible fer un donatiu cada vegada que es facin reserves i inscripcions de cursos a través de la web del Balís, i als taulells d’atenció al públic del club trobareu una guardiola en la que dipositar les vostres aportacions. Us recordem que aquestes iniciatives van dirigides tant a socis com no socis del club, i que estan obertes a la participació de totes les persones amb intenció de col·laborar.

El Club Nàutic El Balís rebutja l’acció violenta davant de qualsevol conflicte i agraeix als socis les seves mostres infinites de solidaritat.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ