CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

El vaixell HM Hospitales (Hydra) del CN El Balís guanya la primera jornada de la 40a Copa del Rey

03-08-22

El vaixell HM Hospitales (Hydra) del CN El Balis, guanya la primera prova de la primera jornada de la Copa del Rey MAPFRE i després de tres punts en la segona prova, acaba liderant la classificació general amb un total de quatre punts.

 

Amb un vent favorable a la primera prova, les dues unitats de DK 46 han fet un fora línia i l’equip HM Hospitals ha pogut estirar i acabar en la primera posició. En la segona prova de la primera jornada del primer dia de Copa, han tingut als bessons per davant durant tota la regata, però al final els han pogut retallar i entrar amb ells. Després de ser el Red bandit desqualificat en la primera prova, l’equip HM Hospitals s’estrena guanyant la regata inaugural de la categoria OCR1 de l’1 d’agost del 2022.

Els armadors Alexander Laplaza i Oscar Chaves, al costat de Carles Rodríguez i l’equip format per 14 tripulants amb una extensa experiència entre els quals destaquen els medallistes olímpics Fernando León (Or en classe Tornat olimpíades Atlanta ‘96) que es responsabilitzarà de la tàctica, i Kiko Sánchez Luna (Or a Barcelona `92 en la classe 470), han confirmat en acabar amb una eufòria continguda que han tingut “un bon dia i  estem molt contents d’acabar aquestes dues primeres proves amb tan sols quatre punts. És un bon començament i esperem seguir amb aquest bon ritme”.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ