CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

El Balís torna a rebre la Bandera Blava pel seu compromís amb el mediambient

08-07-22

El Port Balís rep un any més la distinció de la Bandera Blava 2022, guardó que valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. Així mateix, exigeix als ports una excel·lent gestió ambiental.

El guardó va ser lliurat a un acte oficial celebrat al port de Badalona el 4 de juliol pel secretari de Territori i Mobilitat i president de Ports de la Generalitat, Isidre Gavín, l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el president de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), José Palacios.

El distintiu Bandera Blava l’atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), que gestiona la campanya a l’Estat. Catalunya aquest any ha aconseguit 23 Banderes Blaves en ports esportius i se situa al capdavant d’aquesta classificació a l’Estat

Amb aquesta iniciativa, el CN El Balís posa de relleu l’aposta per la sostenibilitat que, des de fa uns anys, ha incorporat a la gestió amb la finalitat de ser un Club responsable, eficient i sostenible.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ